Header

Itt az áprilisi 25 plus party!

Az első rendkívül sikeres 25 plus party utáni ismétlés már megvolt – mondhatni még az első nyitóbulinál is nagyobb durral. Itt az áprilisi folytatás!
Szerencsére minden előzetes számításunkat felülmúlta az első 25 plus party után a második is, úgyhogy természetesen tovább folytatjuk és beletolunk még egy jó kis Jägermeister promóciót is.
2018. április 21. szombat. Naná, hogy szombat!
Ez azt jelenti, hogy a már megszokott party extrák mellett jönne a Jägermeister hostessei és hostesslányai is. Ez még nem minden, mert – a készlet erejéig – welcome drinket, azaz üdvözlő italt is osztogatnak, ami persze nem más lesz, mint az egyik nagy kedvencünk, a Jägermeister.
Továbbá természetesen most is lesz minden, amire a 25+-os korosztály fénykorában a diszkókban és a házibulikban rázta a seggét. Vérbeli felnőttbuli jó csajokkal, jó pasikkal, minőségi italokkal, kényelmes környezettel és, hogy ne kelljen odafelé sofőrt vadászni, Orosházán elmegy a buliba érkezőkért az INGYENES 8 fős partybuszunk és elhoz titeket!

A borospincét most sem említjük külön, mert az már alap. Hölgyeknek éjfélig ingyenes a belépés!
Házigazda: Dj Berry Pappa (a szegedi Jate klub állandó csütörtöki residentje, valamint a békéscsabai Dublin házigazdája), és Dj Kuky

Érdekelhet ...