Header

Burai Krisztián, végre a BlaBla színpadán!

A január 26-ai bulinkat simán kineveztük a hónap 3. Pótszilveszterének, mivel sem a Hot Men Dance, sem pedig Droplex neve által fémjelzett Insomnia – Minimal Illumination bulik nem csak holmi átlagos bulik.
A hónap utolsó buliján Raul és Ábrahám mellett a Békés megyei Mezőberényből származó Burai Krisztián is fellép. Raulról és Ábrahámról már többször is cikkeztünk, most Burai Krisztián kerül terítékre.

Burai Krisztián anno sikerrel szerepelt a csapatával olyan – mondjuk tehetségkutató – műsorokban, mint a Megasztár, Voice, az Eurovíziós dalfesztiválra való kijutásról döntő, A dal című műsorban pedig több szerzeménye szerepelt.

Az énekes, dalszerző, zenei producer az érettségi után a békéscsabai főiskola humánszervező szakán folytatta tanulmányait, de már ebben az időben is számos dalt írt, illetve remixet készített Király Viktornak és ikertestvérének. Olyan előadók dalainál közreműködött zenei producerként mint Patai Anna, Fehér Zoli, VV Béci, Lil C vagy éppen Lakatos Yvett. Több dallal a Viva Tv toplistájának élén tanyázott.

Fújhatnánk a végtelenségig a dicshimnuszokat de rövidre zárjuk azzal, hogy 2018.január 26-án Burai Krisztián fellép a Blablában! Itt a helyed.

Érdekelhet ...