Header

Süt rám a napsugár – egy kisebb hazai legenda érkezik hozzánk

“Süt rám a napsugár” – Ha ezt a refrént vágod, már képben is vagy a 22-ei egyik sztárvendégünkkel kapcsolatban.
Rövid biográfiája így szól:
Peat Jr., alias Völgyi Péter 1975-ben született Nagykátán és kezdetekben még a suli-bulikban zenélt. Első komoly rezidenciája a tápióbicskei Galaxis disco 1991-1994-ig.
’95 nyarán a Sio-Tourban dolgozott két hónapon keresztül, majd visszatért Tápióbicskére a DeepHouse dance clubba. Ez idő alatt megfordult Pécelen, a Club Fantasticban is.
1997-1999-ig a nagykátai Danger Zoneban pakolta a lemezeket. ’99-ben ismerte meg Hargitai Zsoltot, kinek rendkívül sokat köszönhet. Segítségével három nyáron keresztül zenélhetett
Balatonalmádin a Club Panoramaban, amely a magyar tenger meghatározó helye volt. Közben dolgozott Kókán a Nagypince clubban és Budapesten a Városligetben, a Planet Globeban.
2001-ben rezidenciát vállalt a budapesti Bank Dance Hall délutáni partijain, ahol hat évig nyomta a talpalávalót. 2003-ban megismerte Fernandot, akivel azóta együtt dolgoznak a saját zenéken és a remixeken.
2003. óta rendszeresen járja az ország legnagyobb szórakozóhelyeit, de havi rendszerességgel kap meghívást külföldi bulikba is (Szerbia, Szlovákia, Ukrajna).

…és mi az őrületesen jó buli titka? Peat szerint egyszerű a recept:
„A közönséggel együtt kell lélegezni.”

Érdekelhet ...