Header

X Faktor night a BlaBlában!

A meghallgatás mindenki számára nyitott, tehát bátran jöhetsz 20 órától! 🙂

A hét évvel ezelőtt idehaza útnak indított tehetségkutató idén már vidéki meghallgatásokat is tart, így az X-Faktor stábja március 11-én szombaton Orosházán is várja a jelentkezőket.
A műsor magyar verziója az eredeti brit The X Factor című showműsorban alkalmazott szabályrendszeren alapul. A jelentkezők elbírálásában az éneklés mellett itt is fontos szerepet játszik az előadásmód.
A meghallgatáson jól szereplők automatikus meghívást kapnak a szerkesztői fordulóra, ahol már a műsor szerkesztői előtt mutathatják meg tudásukat.
“Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el a BlaBlába.
Viszont, ha a színpad nem a te tereped, de egy barátod, a pasid, a csajod, a tesód, vagy bárki a környezetedből szeret énekelni, ne habozz… Nevezd be őt!”
A jelentkezéshez feltétel: hozz magaddal zenei alapokat​ pendrive-on vagy CD-n, amikre énekelni fogsz, vagy akusztikus hangszered, hogy kísérni tudd magad. A zenekari nevezéshez pedig bemutatkozó anyagot.
A meghallgatás nem zárt rendezvény, tehát nézőként is részt lehet venni rajta.

A meghallgatás után a tavalyi győztes, Opitz Barbi lép fel a BlaBla színpadán, ezt követően pedig X Faktor night buli a szegedi Jate klub állandó csütörtöki házigazdájával, Dj Berryvel.

Jelentkezni és érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet : +3630-364-3500
Természetesen az sem baj, ha csak a helyszínen jelentkezik valaki, csak a zenei alapot vigye magával.

Meghallgatás kezdési időpontja és helyszíne:
2017.március 11, szombat 20 óra, Blabla, Orosháza, Táncsics u, 17

Érdekelhet ...